Expozitia concurs Art&Coffee for a Sustainable Future

Scurtă descriere a evenimentului: 

Expozitia – concurs Art&Coffee for a Sustainable Future, organizata de Premium Edu se afla la a V-a editie, este dedicata elevilor de liceu si se va desfasura la Arcub – Hanul Gabroveni in perioada 18-21 mai 2024.

Tema abordata la aceasta editie este in acelasi spirit cu Noaptea Muzeelor si anume: sustenabilitatea. Sunt asteptate lucrari care sa corespunda temei date din diferite domenii: grafica, desen, pictura, fotografie, colaj, design de produs, design vestimentar, sculptura, ceramica, etc.

Lucrarile vor fi evaluate de catre un juriu international, iar premiile vor fi oferite pe 2 sectiuni, Arta ca Vocatie si Arta ca Hobby. Premiul cel mare va fi un city break la Milano (bilet de avion si 2 nopti de cazare la un hotel de 4 stele, plus vizitarea unei universitati de arta din oras).

Expozitia va fi vernisata pe 18 mai, ora 18.00, iar lucrarile vor fi expuse pentru public pana pe data de 21 mai.

Parteneri și sponsori ai evenimentului:
Organizator – Premium Edu, Partener Primaria Municipiului Bucuresti prin ARCUB; Sponsori: L`OR, Adventure Travel, Tribut Salon

  • Acces: bilete sunt cu discount 50% la toate categoriile de bilete și pot fi achiziționate, la prețuri variabile, în funcție de categorie, de pe arcub.rouniversuldalí.roEntertix.ro și de la casa de bilete ARCUB (Strada Gabroveni nr. 50-53)

  • Orar*: 20:00-02:00

  • Adresă: str. Lipscani, nr. 84-90, București

  • Telefon: 021.795.36.02

  • Email: secretariat@arcub.ro

  • Website: arcub.ro

* ora anunțată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator