Project Description

Noaptea Muzeelor la Ateneul Național din Iași

Scurtă descriere a evenimentului:

Ateneul Național din Iași își propune realizarea unui program diversificat, adaptat tuturor categoriilor de vârstă. Instituția culturală de marcă din Iași va pune la dispoziție publicului larg, cu titlu gratuit, evenimente cultural-artistice, pe care le va organiza în toate spațiile de care Ateneul Ieșean dispune, respectiv, Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, Foaierul, Muzeul Ateneului, Galeria Regală, Galeria Mică, Galeria Veche, Sala Mică de Spectacole, Sala Ifrim, Sala Galerii, Capela artiștilor și, nu în cele din urmă, terasa-acoperiș.

În toate aceste spații, Ateneul Național din Iași va realiza expoziții, repetiții la piesele de teatru, momente de divertisment, demonstrații de dans, de pictură, va realiza ateliere creative și recreative pentru cei mici, va difuza filme de scurt metraj, va oferi publicului posibilitatea de a analiza cerul, stelele, cu sprijinul partenerilor noștri de la Clubul Lunaticilor.

Parteneri și sponsori ai evenimentului:
Primăria Municipiului Iași

Parteneri media ai evenimentului:
TVR Iași, Is TV Life, Tele M, TeleMoldova, Radio România Iași, Viva FM, Impact FM, Agerpress, Bună ziua Iași, Evenimentul Regional al Moldovei, Curierul de Iași, Timpul, Doxologia, Cronica de Iași,

  • Acces: gratuit

  • Orar: 20:00 – 23:30
    (ora anunţată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator)

  • Adresă: Iași, str. Ion Creangă nr. 14, 700320, Jud. Iași
  • Telefon: 0374.661.655

  • Email: office@ateneuiasi.ro
  • Retele sociale:
    FacebookYoutube