ARMLET OF WORDS – expoziție manifest

Scurtă descriere a evenimentului:

ARMLET OF WORDS – expoziție manifest

Expozitie cu vânzare de articole vestimentare și promovare de tineri poeți romani: Briseis Stan, Călin Niță, Kimberly Ligia Vintilă, Irina Francisca Ion, Lucian Florescu, Ioana Florescu, Lucreția Lixandru, Arina Gheorghe, Clara Victoria Caradimu, Alina Dumitrescu, Miruna Nica, Matei Ibănescu.

Participarea la “Noaptea muzeelor” a Concentric face parte din demersul nostru de a promova arta în rândul consumatorilor de fashion din România, de a promova artiștii români curatoriați de noi: tineri elevi, studenți sau absolvenți ai unor instituții de arta sau oameni cu un talent și o activitate artistica recunoscută, care pot influența prin arta lor cultura urbană în zona de fashion.

„Concentric” este un brand 100% românesc, de familie care are în spate un atelier propriu de creație și croitorie, unde se produc în mod sustenabil haine din materiale naturale apelând pe cât este posibil la producția locală de textile.

Suntem în piața de fashion din 2020

În 2022 am deschis primul magazin pe Lipscani 54 unde am organizat și diverse expoziții: pictură, fotografie, handmade, design vestimenta, ceramică etc..

La fel ca toate colecțiile lansate de Concentric (inclusiv cea prezentată la “Noaptea muzeelor” din anul 2022 la Noapte designerilor), și ARMLET OF WORDS are povestea ei. Marcați de puterea mesajelor transmise prin versuri, am ales ca formă de expunere a acestora: banderola-simbol al protestului. Și pentru a o pune în valoare, am limitat colecția la cămăși clasice în alb și negru. Acolo unde versurile ne-au inspirat, am ales și varianta de a picta cămașa cu vopsea textilă de culoare roșie, rezultatul fiind unicat.
La Concentric, cu ocazia Nopții muzeelor, vizitatorii vor cunoaște autorii versurilor, vor găsi broșuri cu detalii despre activitatea lor artistică, dar pot și cumpăra componente ale colecției. Pe fundal, în magazin, pe tot parcursul nopții, se vor auzi poeme recitate.

  • Acces: gratuit

  • Orar*: 20:00 – 04:00

  • Adresă: Bdul Regina Elisabeta nr 40, sector 5, București

  • Telefon: 0727.801.649

  • Email: contact@concentric.ro

  • Website: concentric.ro

  • Retele sociale: FacebookInstagram

* ora anunțată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator