Foto Fusion – Expoziție de Fotografie – comunitatea Safari Foto România

Scurtă descriere a evenimentului:

Deschideți ochii către lumea minunată a fotografiei!

Echoes Haus împreună cu membrii comunității Safari Foto România, invită iubitorii de arte vizuale să ia parte la evenimentul Foto Fusion – Călătorie în lumea fotografiei.

Expoziția foto ce va avea loc exclusiv de Noaptea Muzeelor, reprezintă o incursiune captivantă în universul fascinant al artei fotografice, oferind vizitatorilor ocazia de a descoperi orașul București prin obiectivele talentaților fotografi participanți.

Veți putea admira o varietate de imagini spectaculoase ce surprind esența urbană a orașului, monumentele sale istorice și frumusețea inedită a vieții cotidiene. De la cadre pitorești la momente autentice, fiecare fotografie poartă privitorul într-o călătorie emoționantă prin diversitatea și bogăția culturală a Bucureștiului.

În cadrul expoziției, vizitatorii vor avea ocazia să exploreze o gamă diversă de tehnici și medii artistice, de la fotografii expuse pe printuri foto clasice, la imagini pe lemn realizate de către cei de la Wood Be Nice.

Pe lângă fotografiile expuse pe printuri clasice și suporturi alternative, expoziția va include și o secțiune specială dedicată aparatelor foto.

Foto Fusion – Călătorie în lumea fotografiei este o experiență vizuală de neuitat, care vă va încânta și vă va provoca să priviți lumea cu alți ochi.

Parteneri și sponsori ai evenimentului:
Wood Be Nice, Dhope Design, Comunitatea Safari Foto România

  • Acces: gratuit

  • Orar*: 18:00 – 23:30

  • Adresă: Str. Dianei, nr. 11, sector 2, București

  • Telefon: 0727.779.008

  • Email: echoes.haus@gmail.com

  • Website: echoes.haus

  • Retele sociale: Instagram

* ora anunțată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator