„INTIMISFERA – Călătorie Imersivă în Sexualitate”

Scurtă descriere a evenimentului: 

INTIMISFERA este acel eveniment care vine în sprijinul tău pentru a putea vorbi mai ușor despre intimitate, relaționare și sexualitate prin intermediul artei și educației non-formale. Astfel, voluntarii Tineri pentru Tineri vă invită pentru încă o noapte într-un spațiu sigur, găzduit de 1001 Arte. Experiența este creată de tineri, tot pentru tineri, și nu numai, pentru ca oricine să poată vorbi liber despre teme încă taboo, dar pe care ușor, ușor le vom normaliza împreună.

Sexualitatea este un element care se regăsește în fiecare dintre noi. Este un aspect firesc pe care ar trebui să-l putem discuta deschis. De cele mai multe ori, ca tineri, ne simțim îngrădiți de către stereotipurile care ne înconjoară și societatea în care trăim. Prin această expoziție ne dorim să oferim atât un spațiu unde adolescenții să poată discuta liber despre sexualitate, cât și contextul în care să-și clarifice și să-și dezvolte comportamente sănătoase și responsabile. Mai mult decât atât, ne dorim ca INTIMISFERA să devină și un instrument prin care decidenții de la diverse niveluri să vadă că vocea tinerilor există și contează, și că aceștia au nevoie de spații sigure în care să poată să învețe și despre subiectele pe care programa școlară nu le atinge încă.

Astfel, voluntarii TpT vă așteaptă la a 3-a ediție de INTIMISFERA pe care să o sărbătorim împreună de Noaptea Muzeelor, la 1001 Arte, pe strada Piața Amzei 5, începând cu ora 17:00. 

Parteneri și sponsori ai evenimentului:
1001 Arte, Corpul European de Solidarite, Bile Negre, Coty

* ora anunțată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator