Project Description

REALITĂȚI SUPRAPUSE

Scurtă descriere a evenimentului:

În perioada 12 – 13. 06. 2021, inArt STUDIO Timișoara alături de George Bufan vă invită să descoperiție lumea dansului, prin intermediul expoziției ”Realități suprapuse”.

Sunt oamenii de lângă noi. Cu job-uri, familie și restul de responsabilități asociate. Doar că seara, când majoritatea lumii se retrage, acești oameni își pun pantofii de dans. Și evadează, preț de câteva ore, într-o altă realitate.

Ce înseamnă să fii dansator în Timișoara? Muncă, sacrificii, șanse ratate. Dar și conexiune, zâmbete, deconectare, pasiune. Un strop de magie. Dar mai ales, înseamnă siguranță. Certitudinea unui anturaj, prezența unui loc unde nimeni nu te judecă iar oamenii își permit să fie …. minunat de excentrici.

De-a lungul celor 15+ ani de existență a școlii de dans SalsaAddicted, o întreagă comunitate s-a dezvoltat în jurul școlii. Sunt oameni pe care dansul i-a adus împreună, dar care de-a lungul anilor și-au inventat alte zeci de motive să rămână împreună.

George Bufan, ”cel mai fotograf dintre dansatori și cel mai dansator dintre fotografi”, artist vizual consacrat deja în peisajul cultural Timișorean, ne-a fost alături aproape de la început. Au rezultat, de-a lungul anilor, mii de cadre. Un istoric, pe film, al evoluției noastre ca dansatori. O parte din aceste cadre pot fi admirate acum la inArt STUDIO, cel mai nou și mai intim spațiu pentru evenimente din Timișoara.

Acestor lucrări li se adaugă o expoziție mai mică, ”Amintiri din realitate”. Inaugurată pe 29.04, cu ocazia Zilei Internaționale a Dansatorilor,  ”Amintiri din realitate” este o incursiune în arhiva personală de fotografii a membrilor școlii SalsaAddicted.

”Realități suprapuse” își dorește să fie o experiență interactivă. Așa că după ce vizitați expoziția, vă invităm la o poveste. Încă mai credeți ca lumea dansului este una exclusivistă, inaccesibilă maselor? Colegii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă demonstra contrariul. 😊

Parteneri și sponsori ai evenimentului:
George Bufan Photography, SalsaAddicted, Asociația Dan Ceplinschi, inArt STUDIO

Parteneri media ai evenimentului:
Outline Marketing

  • Acces: gratuit

  • Orar: 16.00 – 02.00, duminică, 13.06, ora 11.00 – 19.00 (ora anunţată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator)

  • Adresă: Piața Plevnei, nr. 4 (inArt STUDIO) – accesul se face prin colțul clădirii

  • Telefon: 0732672572

  • Email: proiecte@inartstudio.ro
  • Retele sociale:
    Facebook