INTRĂ ÎN LUMEA DANSULUI

Scurtă descriere a evenimentului:

Elevii și profesorii Liceului de Coregrafie „FLORIA CAPSALI”, vă invită să INTRAȚI ÎN LUMEA DANSULUI, pentru a ne fi alături și în acest an la ediția 20 de NOAPTEA MUZEELOR, celebrând bucuria dansului, sub forma actului coregrafic.

Chiar dacă nu ne putem lăuda cu o clădire care ar putea fi admirată, oricine ne trece pragul poate spune că a participat cu adevărat la lecții interesante de dans.

Meseria de balerin – dansator se poate dobândi de către orice copil talentat și dedicat care urmează și finalizează cursurile Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” sub îndrumarea minuțioasă a profesorilor pregătiți la cel mai înalt standard. Pe lângă lecțiile de cultură generală și cele de specialitate coregrafică precum: dans clasic, dans contemporan, dans de caracter și dans tradițional, elevii sunt educați să adopte un stil de viață cât mai sănatos, să consume alimente bazate pe nutrienți, fructe și legume, astfel încât să dobândească energie, suplețe, deci o dezvoltare armonioasă a întregului organism.

Program:

19:30 – CURTE – FLASHMOB coordonat de doamna profesor Simona Paraschivu cu participarea eleviilor clasei XII;

ETAJUL 1

19:30 – 21:00 – Sala 1 – Proiecție;

19:40 – 20:30 – Sala 6 – expoziție costume, prezentare tutu, pointe-curator Iulia Câmpeanu (eleva clasa IX) ; Sala 3 – Lucrări arte plastice ale elevilor noștri ;

19:45 – 21:00 – Sala 5 – Studiu de pian/ Recital de pian. Elevii noștri studiază pianul începând cu clasa a V-a până în clasa a VIII-a, disciplină care este foarte necesară în aprofundarea și dezvoltarea urechii muzicale a viitorilor balerini. Un dansator nu poate dansa fără cunoștințe muzicale; 

ETAJUL 2 

În următoarele intervale orare vor avea loc fragmente de studiu în sălile de dans:  19:45/ 20:00/ 20:15/ 20:30/ 20:45/ 21:00 :

Sala 7 – Studii de dans clasic și repertoriu ansamblu, clasa IV coordonati de doamna profesor Daniela Tebeică;

Sala 8 – Studii de dans clasic și repertoriu ansamblu, clasa IX coordonati de doamna profesor Olimpia Cheța;

Sala 9 – Studii de dans de caracter / Studii de dans tradițional românesc, clasa VIII coordonati de doamna profesor Mădălina Mechenici;

Sala 10 –Studii de dans contemporan și repertoriu ansamblu, clasa XI coordonati de doamna profesor Doina Georgescu;

DEMISOL

21:15 – scurt istoric al Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” curator  doamna profesor Doina Georgescu și elevele Daria Ene, Anamaria Potecea, Adela Davidescu, Elisa Pleșa, Iulia Câmpeanu.

  • Acces: gratuit

  • Orar*: 19:30-21:30
  • Adresă: str. Capitan Gheorghe Preotescu nr.9. sector 4, București

  • Telefon: 021.33.63.792

  • Email: floriacapsali.coregrafie@yahoo.com

  • Website: floriacapsali.wordpress.com

  • Retele sociale: FacebookYouTube

* ora anunțată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator