Noaptea pe Dealul Morii

Scurtă descriere a evenimentului: 

Cu ocazia evenimentului Noaptea muzeelor, vă invităm pe Dealul Morii din Comana să trăiți cu inima această noapte, bucurându-vă de un vis devenit realitate, ce implică oameni din comunitate și artiști al căror talent este pus în valoare într-un spațiu contemporan înrădăcinat în tradiție – Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor.

Începând cu ora 18.00 veți putea vizita muzeul dedicat tiparului și legătoriei de carte și atelierele de hârtie de mână, țesut, lucru cu papura, fierărie, ceramică, lucru cu lemnul. Vor avea loc și demonstrații interactive.

Pe durata evenimentului, veți putea admira și o colecție de mucarnițe.

Bucătăria Dealul Morii, întreprindere socială, va pregăti mâncare tradițională și deserturi pe placul tuturor. Având în vedere caracterul comunitar al bucătăriei de a oferi mâncare gratuită bătrânilor și familiilor cu mulți copii din zona noastră, sunteți încurajați să luați alături de dvs. la masă și pe cei 20 de bătrâni și copii din comunitatea noastră prin cumpărarea de meniuri în așteptare.

De la orele 21.00 ne adunăm cu toții în jurul unui foc de tabără la povești, povestiri, ghicitori, amintiri, poezii.

  • Acces: gratuit/cu plată (detalii pentru acces cu plată) Intrarea este gratuită în Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor. Participarea la activități și cina la Bucătăria Dealul Morii sunt contra-cost.

  • Orar*: 18:00 – 22:30

  • Adresă: str. Funieru, nr. 278-280, Comana, jud. Giurgiu

  • Telefon: 0784COMANA/0723COMANA

  • Email: echipa@moaradehartie.ro

  • Retele sociale: FacebookInstagram

* ora anunțată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator