Noaptea Muzeelor la MINA Museum

Scurtă descriere a evenimentului:

“Dinozaurii, o călătorie imersivă în lumea preistorică”, este noul spectacol de la MINA care te invită într-o aventură captivantă în timp, în urmă cu sute de milioane de ani. Prin intermediul animațiilor și mediilor 3D, show-ul explorează întreaga perioadă Mezozoică – Triasic, Jurasic și Cretacic – pe o suprafață impresionantă de 400 de metri pătrați, cu proiecții 360 de grade pe toate cele 6 suprafețe.

Spectacolul este împărțit în 4 capitole: “Trezirea”, “Explozia Vieții, “ Adâncurile Apelor” și “Regatul Preistoric” și prezintă peste 30 de specii de dinozauri și reptile marine diferite, de la Ihtiozaur, plesiosaurii și mozozauri, la bine cunoscuții T-rex, Triceratops, Diplodocus și Stegozaur și dinozaurii aviari, Pterodactil, Quetzalcoatlus și Arheopterix. De asemenea, narațiunea prezintă dinozaurii și în rolul de părinți, aducând în scenă momentul eclozării unui pui, joacă acestora și tandrețea din cadrul unei familii.

„Dinozaurii – O călătorie imersivă  în lumea preistorică” este o poveste despre lumea preistorică, completată de sunete ancestrale și imagini care dezvăluie diversitatea și frumusețea acestui univers străvechi. Spectatorii sunt martorii unor momente critice, cum ar fi migrația dinozaurilor, urmată de explozia de viață în urma căreia se dezvoltă creaturi fascinante și peisaje incredibile. În mijlocul acestor aventuri preistorice, vizitatorii sunt purtați în adâncurile oceanului preistoric, unde descoperă lumea misterioasă a creaturilor marine din acea epocă îndepărtată. Fiecare moment este conectat printr-o tranziție fluidă, inclusiv întâlnirea cu plantele și florile străvechi ce colorează această călătorie.

Durata spectacolului este de 23 de minute, iar prețul unui bilet va fi redus cu 50% special pentru Noaptea Muzeelor. Recomandat pentru +3ani.

Scenariu: Anca Manolache – Vână Studio
Environments & VFX: Noetic Studio, Michael Mircea, Horia Spirescu &
Valentin Mladin
Main Character Animation & Rigging: Alex Doiciu – Emitter Studio
Animation: Adrian Neacșu
Coloană Sonoră: Andrei Ștefanovici
Sound Design și Mixaj: Ștefan Damian
Narațiune: Camelia Chenciu

Pentru achiziționarea biletelor, vă rugăm să accesati site-ul oficial al muzeului, https://specials.minamuseum.com/

Parteneri și sponsori ai evenimentului:
George.BCR, Kaufland România, Epson România, NVIDIA și Schweppes.

  • Acces: gratuit

  • Orar*: 20:00 – 01:00

  • Adresă: str. George Constantinescum nr. 2-4, sector 2, București

  • Telefon: 0753.885.500

  • Email: mina@minamuseum.com

  • Website: www.minamuseum.com
  • Retele sociale: FacebookInstagramTiktok

* ora anunțată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator