Project Description

Noaptea Muzeelor

Scurtă descriere a evenimentului:

Evenimentul „Noaptea Muzeelor ” va bucura publicul ialomițean cu un  program cultural-artistic care va ține porțile muzeului deschise până la orele 21.00.

Se vor putea vizita expozițiile temporare, dar și expoziția de bază a muzeului „ Omul și râul. Evoluția comunităților umane în Bazinul Ialomiței”, expozițiile temporare „Lumina Învierii. Tradiții Pascale în Bărăganul Ialomițean”,Gusturi și atmosferă regală. Regina Maria la Bran”, „ Slobozia în imagini”, precum și expoziția de fotografie „Foto Splendid-Costică Acsinte”, unde oricine dorește își poate face o fotografie inedită.

Expoziția „Omul și râul. Evoluția comunităților umane în Bazinul Ialomiței” valorifică patrimoniul arheologic, numismatic, istoric și de artă adunat cu multe strădanii de specialiștii muzeului.    Ea reprezintă, totodată, o bază științifica și educativă pentru diversele segmente de public cu care muzeul intră în contact prin intermediul ofertelor culturale pe care le promovează. Vizitatorului venit din orice colț de țară sau lume i se prezintă istoria locurilor pe care le vizitează, tradiția și cultura acestora.

Asigurăm vizitatorii că am luat toate măsurile necesare pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime de siguranță și distanțare.

Parteneri și sponsori ai evenimentului:
Consiliul Județean Ialomița

Parteneri media ai evenimentului:
Antena 3 Slobozia, Ialomița Tv, Radio România Actualități, ziarul „Săptămânal de atitudine și informație Ialomița”

  • Acces: gratuit

  • Orar: 18.00 – 21.00 (cu posibilitatea prelungirii până la orele 23.00, dacă restricțiile de circulație o vor permite)

  • Adresă: Slobozia, Ialomița, Bd. Matei Basarab, nr.30
  • Telefon: 0243 230 054
  • Email: mjialomita@yahoo.com
  • Website: www.mjialomita.ro
  • Retele sociale:
    Facebook