Project Description

Memoria păpușilor jucate

Scurtă descriere a evenimentului:

Călătorim împreună prin istoria de peste 70 de ani a Teatrului de păpuși din Craiova, o istorie ce unește anii teatrului cu vârstele copilăriei, și le propunem vizitatorilor o incursiune în frumoasa și diversă lumea a artei animației. Teatrul Colibri se va transforma pentru câteva ore într-o galerie cu exponate (păpuși, elemente de decor, recuzită, costume, fotografii, afișe), care s-au regăsit în spectacolele din repertoriu sau au însuflețit Muzeul „Memoria păpușilor jucate“, primul de acest fel din România, premiat UNITER.

Nu vor lipsi jocurile și culorile, surprizele și provocările, întâlnirile cu actorii, confruntările, în cele mai nebănuite locuri ale teatrului, cu personaje din spectacole, emoția mânuirii păpușilor, curiozitatea descoperirii diverselor tipuri de păpuși.

Parteneri media ai evenimentului:

SMART, TVR Craiova, Oltenia 3Tv, Lupa mea, Cuvântul Libertății, Ediție Specială, Gazeta de Sud, Gazeta de Dolj, Indiscret Oltenia, Jurnal de Craiova, Reporter 24, Stare de Fapt, Uniunea Ziariștilor, Radio Horion, Radio Sud, Radio Romania Cultural, Oltenia24.ro, Via Oltenia.ro, Tele U, ZTV, Oltenasul.ro, Micapi, Oltenia TV, Craiova Forum, Jurnalulolteniei.ro, Tribuna, Republica Oltenia, Teatrul azi, VMD.

 

  • Acces: gratuit

  • Orar: 19:00 – 01:00
    (ora anunţată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator)

  • Adresă: Str. Calea București, nr. 56, Craiova

  • Telefon: 0251 416 323

  • Website: teatrulcolibri.ro

  • Retele sociale:
    Facebook